Trainer | Coach

Miraldo-van-Genderen - website.jpg

Als voormalig choreograaf en uitvoerend danser heeft Miraldo een uitgebreid netwerk opgebouwd in de dans, muziek en entertainment industrie. In 2013 heeft hij zijn intrede gedaan in de wereld van gezondheid, sport en diëtiek. Miraldo zijn carriere staat in het teken van lichamelijke beweging waarbij hij meer dan 15 jaar ervaring heeft in het begeleiden van klanten, studenten en (internationale) artiesten. Dit doet hij onder de naam ‘Healthbyanymeans’, waar Miraldo hoofdtrainer is.

 

“Sta voor de verandering die mensen willen bereiken, kennis is kracht'

 

 

Introductie

 De visie van ‘Healthbyanymeans’ is om zo effectief en gericht mogelijk naar het doel van de klant te werken. De aanpak kenmerkt zich door de hands-on mentaliteit waarbij klanten worden aangezet tot het doorbreken van mentale blokkades.
Dit gebeurt door de vertaalslag van de expertise op gebied van voeding en sport begrijpend over te brengen aan de klanten.

Het moment dat cliënten hun doelen bereiken, geeft mij een geweldig gevoel. Dat geeft mij voldoening in het werk wat ik doe.

70% voeding en 30% trainen is het bekende spreekwoord maar voor mij is dat 100% voor voeding en 100% trainen. Het één werkt niet zonder het ander.

 

'Onthoud dat je van je lichaam kan houden en tegelijkertijd kan veranderen'

 

Rebuild your temple. 

Mijn werk

PERSONAL TRAINING - FITNESS - VOEDINGSADVIES - AFVALLEN - DROOG TRAINEN - BULKEN - LICHAAMSHOUDING - CARDIO - BUIKSPIEREN

 HEALTHBYANYMEANS © 2019. Gemaakt door HBAM